Festival of Games

event sales

Achtergrond

Het Festival of Games is het grootste Business-to-Business games evenement van de Benelux. Het evenement bestaat uit een mix van diverse games-gerelateerde events en richt zich op ontwikkelaars, uitgevers en investeerders in de gamesindustrie. Naast het congres is er een internationaal matchmaking evenement, een expo, een carrière beurs en een projectenmarkt waar aanstormend talent zijn kunsten vertoont. Het festival wordt georganiseerd door NLGD.

NLGD heeft ons benaderd voor saleswerkzaamheden voor Festival of Games VIII. Door de transitie van stichting naar bv van NLGD konden de saleswerkzaamheden pas in januari 2012 beginnen, 4 maanden voor het evenement. Normaliter beginnen de saleswerkzaamheden 8 maanden van tevoren.

Aanpak

Analyse gemaakt van internationale gamesmarkt. Buitenlandse evenementen bezocht (Duitsland en Frankrijk). Nationale en internationale prospects benaderd en enthousiast gemaakt voor Festival of Games.

Resultaat

De saleswerkzaamheden hebben geleid tot een uitverkocht en best bezochte evenement van Festival of Games tot op heden.

Eind 2012 heeft Cinqo wederom saleswerkzaamheden verricht voor stichting NLGD voor de negende editie van Festival of Games. Het evenement verhuisde voor het eerst naar Amsterdam en was wederom een groot succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *