Management

Je wilt als organisatie succesvol zijn. Hiervoor is de betrokkenheid en het enthousiasme van je medewerkers essentieel. Mensen hebben een werkomgeving nodig die hun talenten en passie stimuleert. Zij willen zichtbaar bijdragen aan de organisatiedoelen.

Cinqo helpt je bij het realiseren van doelstellingen door het inspireren, motiveren en trainen van medewerkers. Wij weten dat leiderschap is veranderd: van commanderen naar luisteren, van controle naar vertrouwen en van centraliseren naar delegeren. Wij zetten de missie en visie van je organisatie om in concrete acties. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van management:

Interim management

Het bouwen aan de toekomst van een bedrijf vergt veel van het management. Nieuwe kansen roepen ook nieuwe vragen en onzekerheden op. Soms is externe ondersteuning nodig.

Wij hebben veel ervaring met veranderingen binnen organisaties. Wij ondersteunen je met de juiste expertise – en op het juiste niveau. Samen bereiken we blijvende verbeteringen, gericht op continuïteit en vernieuwing.

Projectmanagement

Je wilt iets organiseren of opleveren. Of je nu aan het begin staat of al volop in het project zit, wij kunnen je helpen. Met projectmanagement  krijg je overzicht en weet je zeker dat je de zaken methodisch aanpakt.

Wij hebben jarenlange ervaring met projectmanagement in zowel het bedrijfsleven als de non-profitsector. Wij ondersteunen je organisatie zodat je weer verder kunt en je doelen haalt. Altijd binnen de deadline, binnen budget en met de gewenste kwaliteit.

Verandermanagement

Organisaties veranderen voortdurend door groei, krimp, nieuwe processen en samenwerkingen. Denk aan fusies en overnames, reorganisaties of outsourcing. Veranderingen kunnen veel impact hebben op de wijze waarop mensen hun werk doen. Veranderingen kunnen ook leiden tot weerstand en kritiek.

Cinqo helpt je om veranderingen te concretiseren en realiseren. Wij werken met beproefde instrumenten en methoden om veranderingen in je organisatie tot een succes te maken. Wij bieden handvatten om veranderingen te sturen, helpen om de organisatiecultuur te veranderen en trainen het management.

 

Lees hier over onze diensten op het gebied van business development.